Hoeveel aandacht geef jij jezelf?

Wanneer ik iemand vraag: Hoe gaat het? Krijg ik vaak het antwoord druk. Het lijkt wel alsof druk het nieuwe goed is geworden. Maar, voelt het voor jou goed om het altijd druk te hebben? Hoe zou het zijn om te antwoorden: Ontspannen, volledig onder controle of het gaat hartstikke goed, ik voel mij fijn. Wat heb jij nodig om dit te kunnen voelen?

Aandacht voor jezelf

Wat ik merk is dat wij onszelf vaak vergeten. We hebben ook zoveel te doen; werken, het huishouden, de kinderen, familie, vrienden, taken die afgerond moeten worden, lijstjes die we voor onszelf maken. En als er echt een moment over blijft kunnen we misschien wat leuks gaan doen voor onszelf. Maar hoe vaak gebeurt dit nu echt? Hoe vaak is er zomaar tijd over om  wat voor onszelf te doen en even te genieten? Zou het ook anders kunnen?

Ja! Maar hoe?!

Denk er eens over na hoe belangrijk jij bent! Wat beteken jij voor jezelf? Als je daar over nadenkt, zal het je zelfs kunnen beangstigen. Jij bent degene met wie je altijd samen bent. Je bent degene die bepaalt hoe goed jij voor je lichaam zorgt en hoe vaak jij jezelf ontspanning gunt. Je bent ook degene die ervoor zorgt dat je positieve gedachten kunt hebben, dat je ademhaalt, dat je leeft!

Jij bent de enige die tijd voor jou kan vrijmaken en die ervoor kan zorgen dat jij meer rust ervaart in je hoofd en minder spanning in je lijf. Je kunt daar natuurlijk altijd mensen voor inzetten maar jij zult de eerste stap zelf moeten zetten.

Ik ga het je heel makkelijk maken!

De gratis coachdag

Op zaterdag 6 januari geef ik een gratis coachdag. Wil jij een gratis coachgesprek van 1 uur waarin wij samen kijken naar wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn, Ik heb op zaterdag plek voor 6 mensen die ik 1 uur gratis coaching kan geven dus wees er snel bij.  Wie het eerste is, heeft de eerste keuze qua tijd.

Aan het eind van dit gesprek heb jij antwoord op de vragen: Hoe sta ik ervoor, waar wil ik naar toe en wat heb ik nodig.  Je krijgt ook een ondersteunende opdracht mee naar huis om verder aan de slag te gaan.

Zie ik je zaterdag 6 januari? Is dit de eerste stap naar meer aandacht voor jezelf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *