Gratis Horizon Inspiratiesessie

Je bent al een tijdje op zoek naar wat jij nu precies wilt, waar je goed in bent, wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw ideale toekomst eruit ziet.

Je blijft hier nu al een tijdje in hangen en de twijfels blijven toeslaan. Je hebt het gevoel stil te staan.

Hoe zou het zijn als ik eens met jou meekijk en jou het eerste zetje kan geven in de goede richting?

Ook wanneer je twijfelt of je de workshop of 1 op 1 coaching beter bij jou past, kun je deze sessie boeken, ik kijk graag met je mee.

Aan de hand van onze gratis Horizon inspiratiesessie van 20 minuten geef ik jou 2 waardevolle tips waarmee jij de meteen de eerste stap kunt zetten. Zou jij dit willen missen of vraag jij deze sessie nu gratis aan.

Ja, ik  plan een horizon inspiratiesessie in voor een online 1 op 1 coaching!
(Dit kan via Skype of via Facetime).

[wpgdprc "Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming aan Horizon Coaching om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring"]

Horizon Coaching Den Haag | burnout, dertigersdilemma en loopbaancoach.

Nathalie (29 jaar)

Het was een hele leuke avond. Door de oefeningen en vragen heb ik gemerkt dat je niet altijd naar het grote geheel moet kijken maar juist moet beginnen met kleine aanpassingen. De tips die ik van Kim kreeg kon ik direct toepassen en ik merk ook dat dit al dagelijks meer ontspanning geeft. Groetjes Nathalie

Horizon Coaching Den Haag | burnout, dertigersdilemma en loopbaancoach.

Roxanne (27 jaar)

Ik hoop dat iedereen kan ervaren wat voor gedreven, scherpe coach je bent. Je hebt zo’n scherp inzicht en kan daar goed de juiste woorden bij vinden.

Horizon Coaching Den Haag | burnout, dertigersdilemma en loopbaancoach.

Lotte (26 jaar)

Kim biedt goede inzichten en een luisterend oor.

Horizon Coaching Den Haag | burnout, dertigersdilemma en loopbaancoach.

Floor (32 jaar)

Ze is erg begripvol en heeft mij echt geholpen.

Horizon Coaching Den Haag | burnout, dertigersdilemma en loopbaancoach.

Marjolein (29 jaar)

Je wist door een paar rake observaties en reflecties de kern te raken. Je stelt mij op mijn gemak doordat je toegankelijk bent.

Horizon Coaching Den Haag | burnout, dertigersdilemma en loopbaancoach.

Natálie (35 jaar)

Kim heeft een positieve benadering en creëert rust, warmte en een vertrouwelijke sfeer. Zij luistert goed en weet op het juiste moment de juiste vraag te stellen waardoor je zelf tot inzichten komt. Haar benadering is nuchter, praktisch en recht-door-zee. Zij heeft mij geholpen om grote vraagstukken klein en overzichtelijk te maken en om meer rust en balans in mijn leven te brengen.